sobota 14. decembra 2013

Oznam alebo Keď ste už konečne v obraze

Ahojte :) Pozerala som sa na štatistiky môjho blogu a zaujali ma dve; zdroje prenosov a kľúčové slová. Zistila som, že väčšina z vás sa sem dostala pomocou stránky Bloglovin. Síce som o nej vedela, no myslela som si, že môj blog tam určite nie je. Opak bol pravdou. Automaticky mi tam zverejňuje články, takže ja mám o jednu starosť menej :D Ďakujem všetkým followerom, ktorých na tej stránke zatiaľ mám. Nesmierne si to vážim.
Presuňme sa k ďalšej veci. Vďaka kľúčovým slovám som zistila, čo tu potrebujú moji čitatelia nájsť. Sú to cenné informácie. Po prvé sú to recenzie, ako inak. Snažím sa čítať, čo najviac kníh, no gymnázium mi zaberá všetok voľný čas (no dobre, skoro všetok :D). Po druhé tu ľudia hľadajú knižné novinky, ktoré sa snažím publikovať každý mesiac, ale napadla mi taká vec: Čo keby som vám po novinkách publikovala rozšírenejšie opisy alebo úryvky a štatistiky, ktoré by vám pomohli s výberom, napr. nejaké ocenenia danej novinky. Uvidím, ako sa to osvedčí a či nájdem o tých dielach niečo, čo by vás zaujalo.
 

Ak by ste chceli, tak si ma môžete follownuť. Budem len rada. Ďakujem za vašu priazeň. 

 Follow on Bloglovin

 Nathaly

7 komentárov:

  1. Bohužel bloglovin nepoužívám, takže tam můj follow mít nebudeš. :/ ale mám tě přes BFC, nebo jak se ta zkratka píše...:D
    A určitě bych nějaké ty úryvky uvítala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bloglovin akosi zatiaľ nepoužívam.:/ A ten nápad s úryvkami atď. znie dobre.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma teší, ale či to bude aplikovateľné v praxi, to netuším, no pokúsim sa :)

      Odstrániť
  3. Neviem si celkom presne predstaviť, ako chceš zreazilovať tie štatistiky, ale skús to, lebo nič také ešte nie je (aspoň ja som na niečo také nenatrafila) a myslím, že by to mohlo byť osožné. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som bolo podobne prekvapená, že na Bloglovine sa príspevky pridávajú sami. :D Zaujímavý nápad s úryvkami, som zvedavá ako to bude vyzerať. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na bloglovinu zatím nejsem, ale hodně o tom přemýšlím, že se tam zaregistruji :)

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár som veľmi vďačná. - autorka blogu Nathaly